Inbound-opas tehokkaaseen B2B-myynnin liidituotantoon

 

Inbound, opas tehokkaaseen B2B-myynnin liidituotantoon

 

Valjasta asiantuntemuksesi tulokselliseksi liidejä tuottavaksi sisältömarkkinoinniksi vain muutamassa tunnissa, ja laita yrityksesi myynti kasvuun. Ilmaisen oppaan avulla osaat käynnistää menestyksekkään inbound-markkinoinnin ilman erityistä markkinointi- ja teknologiaosaamista sekä ilman kalliita konsultteja.

Oppaassa käydään läpi:

  1. Perusteet
  2. Työkalut
  3. Inbound-systeemin rakentaminen
  4. Mittarit
  5. Roolit ja resurssit
  6. Välineet
  7. Sanaston
  8. ja annetaan ohjeeksi 10 käskyä inboundin aloittajalle.

Opas on laadittu erityisesti asiantuntijuutta myynnissä vaativien palveluiden ja tuotteiden kanssa työskenteleville, jotka useimmiten ovat pienempiä, jopa yhden henkilön, B2B-yrityksiä. Siis niille, joilla asiantuntemus on kohdallaan, mutta resurssit niukat.

Oppaasta et löydä tietoa sisältöstrategiasta, ostajapersoonista, ROI-laskelmista eikä muustakaan konsulttihömpästä. Sen sijaan löydät rautaisannoksen tietoa, jolla poljet oman inbound-operaatiosi käyntiin.

Oppaan on kirjoittanut Antti Pietilä, Loyalisticin perustaja ja toimitusjohtaja, inboundin sanansaattaja, kouluttaja, valmentaja ja ohjelmistoalan vaikuttaja. Sisältöön tiivistyy satojen blogijuttujen ja työpajojen sekä kymmenien koulutusten ja puheenvuorojen viisaus. Kaikki tiivistettynä 21 sivuun.